skip to Main Content

LANDELIJK WONEN MAKELAAR DRENTHE

Landelijk wonen in Drenthe, een droom van velen. De afdeling Landelijk Wonen Makelaar Drenthe biedt u de expertise die nodig is om bijvoorbeeld een woonboerderij of landelijk gelegen woning te aan- of verkopen in het buitengebied van Drenthe. Want zeg nou zelf: waar kan je mooier landelijk wonen dan in Drenthe? Natuurgebieden als het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold, rust, woonboerderijen: het ideale plaatje.

Tot je te maken krijgt met de erfenis van hoe er vroeger gebouwd werd. Met riet gedekte daken, asbesthoudende dakplaten op de stallen en schuren. En dan hebben we het nog niet eens over de gebieden in Drenthe waar Europese natuurwetgeving een belangrijke rol speelt. Dan denkt u waarschijnlijk; help! wat moet ik ermee? Bij Landelijk Wonen Makelaar Drenthe denken we; wat kunt u ermee? Wij zoeken dit soort zaken bij aankoop of verkoop allemaal voor u uit.

Waarom een makelaar met landelijk wonen als specialisme inschakelen?

Waarom u als verkoper van een woonboerderij in Drenthe voor ons zou moeten gaan? Simpel: De afgelopen 15 jaar hebben we als voormalig lid van Buitenstate makelaar veel ervaring in het buitengebied van Drenthe.

Als expert op het gebied van landelijk wonen zijn we dan ook goed thuis op het platteland van het Noorden. We zijn bekend met de verkoop van woonboerderijen in het buitengebied. Woonboerderijen in verschillende stijlen in een zeer wisselend landschap. Van de vergezichten op het hogeland, de door bossen en heidevelden omgeven esgronden in hartje Drenthe tot de prachtige coulisselandschappen.

We kennen ons werkgebied Drenthe door en door. 

Woonboerderij of landelijk gelegen woning verkopen in Drenthe?

Wanneer u plannen heeft om uw woonboerderij of landelijk gelegen woning in bijvoorbeeld Dwingeloo, Ruinen, Diever, Vledder, Westerbork of misschien Norg te verkopen, neem dan contact met ons op . We kennen Drenthe door en door inmiddels. Met onze Landelijk Wonen Makelaar Drenthe divisie staan wij u dan graag bij in het spannende verkooptraject. Samen vinden we die nieuwe plek van wonen of de koper voor uw woonboerderij.

Na 15 jaar actief te zijn geweest in het buitengebied van Drenthe kijken wij niet op van grote woonboerderijen met wat bijgebouwen en een paar hectare weiland erbij. Of u nu wilt kopen of verkopen; klop gerust bij ons aan. (en dan naar goed Drents gebruik… op de achterdeur)

Landelijk Wonen Makelaar Drenthe

Landelijk Wonen in een karakteristieke woonboerderij in Drenthe?

Waar is het nou mooier landelijk wonen dan in Drenthe? Denkt u bij het aankopen of verkopen van een woonboerderij wel aan de staat van rietgedekte daken, de met asbesthoudende dakplaten gedekte stallen en schuren, natuurwetgeving enzovoorts?

Met onze Landelijk Wonen Makelaar Drenthe afdeling helpen we u. Wij zoeken dit soort zaken bij de verkoop natuurlijk allemaal voor u uit. Als voormalig Buitenstate makelaar hebben we de nodige ervaring opgedaan in het buitengebied van Drenthe. Wij kijken daarom dan ook niet op van grote woonboerderijen met wat bijgebouwen en een paar hectare weiland erbij.

ONZE VISIE

Wij zijn we er van overtuigd dat Drenthe de mooiste woonprovincie binnen Nederland is. We hebben prachtige natuurgebieden als het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold. Ook hebben we geen gebrek aan de voor deze regio unieke woningen en boerderijen. Het wonen en werken is hier heerlijk. Daarom zetten we ons in voor het behoud van uniek en authentiek vastgoed in Drenthe.

We brengen kansen in beeld door inzet van onze specialistische kennis. We willen ervoor zorgen dat klanten hun enthousiasme voor het wonen in een karaktervol huis behouden. Zo zorgen we ervoor dat het Drentse vastgoed KARAKTERVOL blijft.

 

Drenthe is al jaren ons werkgebied. Maak gebruik van onze ervaring en schakel ons in als aankoopmakelaar . We helpen u graag bij het aankopen van een van onderstaande panden:

Kennismaking?
Maak vrijblijvend een afspraak