skip to Main Content

LANDELIJK WONEN MAKELAAR DRENTHE

Met onze afdeling Landelijk Wonen Makelaar Drenthe bieden we u de expertise die nodig is om een woonboerderij of landelijk gelegen woning in het buitengebied van Drenthe aan- of te verkopen. Want zeg nou zelf: waar kan je mooier landelijk wonen dan in Drenthe? Natuurgebieden als het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold, rust, boerderijen: het ideale plaatje.

Tot je als potentiële koper te maken krijgt met de erfenis van hoe er vroeger gebouwd werd. Met riet gedekte daken, asbesthoudende dakplaten op stallen en schuren. En dan hebben we het nog niet over de gebieden in Drenthe waar natuurwetgeving een belangrijke rol speelt. Dan denkt u waarschijnlijk; wat moet je ermee? Bij Landelijk Wonen Makelaar Drenthe denken we; wat kun je ermee? Wij zoeken dit soort zaken bij aankoop of verkoop allemaal voor u uit.

Landelijk Wonen Makelaar Drenthe is onderdeel van Karaktervol Wonen en heeft als voormalig Buitenstate makelaar veel ervaring in het buitengebied van Drenthe.

Met onze Landelijk Wonen Makelaar Drenthe divisie staan wij u graag bij in de zoektocht naar een nieuwe plek van wonen of naar een koper voor uw woonboerderij. Na 12 jaar actief te zijn geweest binnen heel Drenthe kijken wij niet op van grote woonboerderijen met wat bijgebouwen en een paar hectare weiland erbij. Of u nu wilt kopen of verkopen; klop gerust bij ons aan. (en dan naar goed Drents gebruik… op de achterdeur)

Landelijk Wonen Makelaar Drenthe

Landelijk Wonen in een karakteristieke woonboerderij in Drenthe?

Waar is het nou mooier landelijk wonen dan in Drenthe? Denkt u bij het aankopen of verkopen van een woonboerderij wel aan de staat van rietgedekte daken, de met asbesthoudende dakplaten gedekte stallen en schuren, natuurwetgeving enzovoorts?

Met onze Landelijk Wonen Makelaar Drenthe afdeling helpen we u. Wij zoeken dit soort zaken bij de verkoop natuurlijk allemaal voor u uit. Als voormalig Buitenstate makelaar hebben we de nodige ervaring opgedaan in het buitengebied van Drenthe. Wij kijken daarom dan ook niet op van grote woonboerderijen met wat bijgebouwen en een paar hectare weiland erbij.

ONZE VISIE

Wij zijn we er van overtuigd dat Drenthe de mooiste woonprovincie binnen Nederland is. We hebben prachtige natuurgebieden als het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold. Ook hebben we geen gebrek aan de voor deze regio unieke woningen en boerderijen. Het wonen en werken is hier heerlijk. Daarom zetten we ons in voor het behoud van uniek en authentiek vastgoed in Drenthe.

We brengen kansen in beeld door inzet van onze specialistische kennis. We willen ervoor zorgen dat klanten hun enthousiasme voor het wonen in een karaktervol huis behouden. Zo zorgen we ervoor dat het Drentse vastgoed KARAKTERVOL blijft.

 

Kennismaking?
Maak vrijblijvend een afspraak

Back To Top